Zwolle

DSR food Zwolle

Zoekt u catering in Zwolle of omgeving? Kies dan voor DSR food. Wij bieden u keuze uit onze vele hapjesschalen en uitgebreide tapasschalen. Voor de afwisselingen hebben we onze buffetten, salades, high tea en warme hapjes beschikbaar. U ziet het: bij ons bent u aan het juiste adres voor catering in Zwolle. U krijgt van onze ervaren medewerkers kwalitatief hoogstaande catering voor een scherpe prijs.

Catering Zwolle

Contactgegevens DSR food Zwolle

Helma Rodijk
Afhaaladres: Oranjelaan 5
8131 DA Wijhe

M: 06 – 26 87 92 23
E: zwolle@dsrfood.nl

Catering bestellen in Zwolle? Dan bent u bij DSR food aan het juiste adres. DSR food heeft een ruim assortiment; een simpel buffet, een luxe buffet, een warm buffet of een koud buffet, het kan allemaal besteld worden bij DSR food Zwolle. Daarnaast bieden wij bij de buffetten gratis bezorging aan binnen een straal van 15km. Kwaliteit catering én geen bezorgkosten, wat wilt u nog meer?

Naast de vele buffetten leveren wij ook heerlijke borrelhapjes in Zwolle. Onze hapjesschalen zijn ontzettend populair door heel Nederland. Heeft u genoeg van het zelf hapjes maken? Laat dan uw hapjes aan huis bezorgen in Zwolle. Ons assortiment hapjesschalen in Zwolle is zo ruim, dat we iedereen blij kunnen maken. Van simpele lekkere hapjes, gezonde hapjes, hartige hapjes tot wrap hapjes, is alles mogelijk in Zwolle. De hapjes in Zwolle zijn de voordeligste van Nederland!

Wilt u een keer een lekkere frisse fruitsalade of een high tea bestellen in Zwolle? Ook dat kan bij de partyservice van DSR food in Zwolle. We hebben drie high tea arrangementen met o.a. de lekkerste petit fours, high tea sandwiches, bonbons en diverse theesoorten.

Ook lekker; onze partypan. Dit is een hapjespan met allerlei lekkere warme snacks zoals beenham, gemarineerde kipspiesjes, gehaktballetjes, kippenvleugeltjes/pootjes en spareribs. Ideaal te combineren met borrelgarnituur of een lekkere salade.

Komen de warme zomeravonden er weer aan? Dan is het tijd om te barbecueën. Dat kan met het barbecue vlees van DSR food. U kunt gemakkelijk online bbq vlees bestellen bij DSR food Zwolle. Wij hebben een bbq pakket Budget en een bbq pakket Basis. Ons barbecue vlees is van uitstekende kwaliteit. Naast de barbecue paketten van DSR food Zwolle kunt u ook genieten van een koud buffet, bij DSR food kunt u heerlijke salades bestellen als frisse hap tussendoor.

Belegde broodjes bestellen in Zwolle kan ook bij DSR food. Wij bezorgen luxe broodjes in Zwolle voor uw bijeenkomst, vergadering, bedrijfslunch etc..

Dus heeft u bedrijfscatering in Zwolle of catering thuis in Zwolle nodig? Dit bestelt u gemakkelijk online in onze webshop. DSR food Zwolle is hét adres voor catering aan huis.