Zeeuws-Vlaanderen

DSR food Zeeuws-Vlaanderen

Zoekt u catering in Zeeland, Zeeuws-Vlaanderen? Kies dan voor DSR food. Wij bieden u keuze uit onze vele hapjesschalen en uitgebreide tapasschalen. Voor de afwisselingen hebben we onze buffetten, salades, high tea en warme hapjes beschikbaar. U ziet het: bij ons bent u aan het juiste adres voor catering in Zeeuws-Vlaanderen. U krijgt van onze ervaren medewerkers kwalitatief hoogstaande catering voor een scherpe prijs.

Wij zijn gesloten van 19 augustus t/m 1 september 2019.

Contactgegevens DSR food Zeeuws-Vlaanderen

Chantal Boon – De Backer
Kreekzoom 2 (adres Horeca Reynaert)
4561 GX Hulst

M: 06 – 21 99 50 99
E: zeeuws-vlaanderen@dsrfood.nl

Over Zeeuws-Vlaanderen

Zeeuws-Vlaanderen is het zuidelijkste gedeelte van de Nederlandse provincie Zeeland en het enige gedeelte van die provincie dat niet aan minstens drie zijden door water wordt omsloten. Het is ook het noordelijkste gedeelte van het historische Graafschap Vlaanderen. Het ligt ten zuiden van de Westerschelde (of Honte) en wordt begrensd door de Belgische provincies West- en Oost-Vlaanderen.

Catering bestellen in Zeeuws-Vlaanderen? Dan bent u bij DSR food aan het juiste adres. DSR food heeft een ruim assortiment; een simpel buffet, een luxe buffet, een warm buffet of een koud buffet, het kan allemaal besteld worden bij DSR food Zeeuws-Vlaanderen. Daarnaast bieden wij bij de buffetten gratis bezorging aan binnen een straal van 15km. Kwaliteit catering én geen bezorgkosten, wat wilt u nog meer?

Naast de vele buffetten leveren wij ook heerlijke borrelhapjes in Zeeuws-Vlaanderen. Onze hapjesschalen zijn ontzettend populair door heel Nederland. Heeft u genoeg van het zelf hapjes maken? Laat dan uw hapjes aan huis bezorgen in Zeeuws-Vlaanderen. Ons assortiment hapjesschalen in Zeeuws-Vlaanderen is zo ruim, dat we iedereen blij kunnen maken. Van simpele lekkere hapjes, gezonde hapjes, hartige hapjes tot wrap hapjes, is alles mogelijk in Zeeuws-Vlaanderen. De hapjes in Zeeuws-Vlaanderen zijn de voordeligste van Nederland!

Wilt u een keer een lekkere frisse fruitsalade of een high tea bestellen in Zeeuws-Vlaanderen? Ook dat kan bij de partyservice van DSR food in Zeeuws-Vlaanderen. We hebben drie high tea arrangementen met o.a. de lekkerste petit fours, high tea sandwiches, bonbons en diverse theesoorten.

Ook lekker; onze partypan. Dit is een hapjespan met allerlei lekkere warme snacks zoals beenham, gemarineerde kipspiesjes, gehaktballetjes, kippenvleugeltjes/pootjes en spareribs. Ideaal te combineren met borrelgarnituur of een lekkere salade.

Komen de warme zomeravonden er weer aan? Dan is het tijd om te barbecueën. Dat kan met het barbecue vlees van DSR food. U kunt gemakkelijk online bbq vlees bestellen bij DSR food Zeeuws-Vlaanderen. Wij hebben een bbq pakket Budget en een bbq pakket Basis. Ons barbecue vlees is van uitstekende kwaliteit. Naast de barbecue paketten van DSR food Zeeuws-Vlaanderen kunt u ook genieten van een koud buffet, bij DSR food kunt u heerlijke salades bestellen als frisse hap tussendoor.

Belegde broodjes bestellen in Zeeuws-Vlaanderen kan ook bij DSR food. Wij bezorgen luxe broodjes in Zeeuws-Vlaanderen voor uw bijeenkomst, vergadering, bedrijfslunch etc..

Dus heeft u bedrijfscatering in Zeeuws-Vlaanderen of catering thuis in Zeeuws-Vlaanderen nodig? Dit bestelt u gemakkelijk online in onze webshop. DSR food Zeeuws-Vlaanderen is hét adres voor catering aan huis.