Woerden

DSR food Woerden (Regio Utrecht)

Zoekt u catering in Utrecht (vestiging Woerden) en omstreken? Maak een keuze uit onze vele hapjesschalen en uitgebreide tapasschalen. Wij hebben ook nog onze buffetten, salades, high tea, warme hapjes, broodjes en lunches voor u. Bij ons bent u aan het juiste adres voor voordelige catering in Utrecht. Onze ervaren medewerkers helpen u graag met kwalitatief hoogstaande catering.

Contactgegevens DSR food Woerden (Regio Utrecht)

Eddie Kleeman
De Savornin Lohmanlaan 11
3445 VD Woerden

T:  0348 – 74 51 81
M: 06 – 28 63 71 20
E: woerden@dsrfood.nl

Wij hebben zeer uitgebreide lunch mogelijkheden!
Bekijk het assortiment hier >> BROODJES BESTELLEN WOERDEN

  • Wij leveren een traditionele Indonesische rijsttafel vanaf € 15,00 per persoon.
  • Bezorging in overleg mogelijk (informeer naar de tarieven)
  • Complete verzorging van uw (bedrijfs) feesten

Catering bestellen in Woerden? Dan bent u bij DSR food aan het juiste adres. DSR food heeft een ruim assortiment; een simpel buffet, een luxe buffet, een warm buffet of een koud buffet, het kan allemaal besteld worden bij DSR food Woerden. Daarnaast bieden wij bij de buffetten gratis bezorging aan binnen een straal van 15km. Kwaliteit catering én geen bezorgkosten, wat wilt u nog meer?

Naast de vele buffetten leveren wij ook heerlijke borrelhapjes in Woerden. Onze hapjesschalen zijn ontzettend populair door heel Nederland. Heeft u genoeg van het zelf hapjes maken? Laat dan uw hapjes aan huis bezorgen in Woerden. Ons assortiment hapjesschalen in Woerden is zo ruim, dat we iedereen blij kunnen maken. Van simpele lekkere hapjes, gezonde hapjes, hartige hapjes tot wrap hapjes, is alles mogelijk in Woerden. De hapjes in Woerden zijn de voordeligste van Nederland!

Wilt u een keer een lekkere frisse fruitsalade of een high tea bestellen in Woerden? Ook dat kan bij de partyservice van DSR food in Woerden. We hebben drie high tea arrangementen met o.a. de lekkerste petit fours, high tea sandwiches, bonbons en diverse theesoorten.

Ook lekker; onze partypan. Dit is een hapjespan met allerlei lekkere warme snacks zoals beenham, gemarineerde kipspiesjes, gehaktballetjes, kippenvleugeltjes/pootjes en spareribs. Ideaal te combineren met borrelgarnituur of een lekkere salade.

Komen de warme zomeravonden er weer aan? Dan is het tijd om te barbecueën. Dat kan met het barbecue vlees van DSR food. U kunt gemakkelijk online bbq vlees bestellen bij DSR food Woerden. Wij hebben een bbq pakket Budget en een bbq pakket Basis. Ons barbecue vlees is van uitstekende kwaliteit. Naast de barbecue paketten van DSR food Woerden kunt u ook genieten van een koud buffet, bij DSR food kunt u heerlijke salades bestellen als frisse hap tussendoor.

Belegde broodjes bestellen in Woerden kan ook bij DSR food. Wij bezorgen luxe broodjes in Woerden voor uw bijeenkomst, vergadering, bedrijfslunch etc..

Dus heeft u bedrijfscatering in Woerden of catering thuis in Woerden nodig? Dit bestelt u gemakkelijk online in onze webshop. DSR food Woerden is hét adres voor catering aan huis.