Walcheren

DSR food Walcheren

De beste èn goedkoopste catering van Walcheren vindt u bij ons! Het ruime assortiment bestaat uit diverse hapjesschalen, amusehapjes & borrelgarnituur, uitgebreide tapasschalen, smakelijke buffetten & BBQ’s, frisse salades, onvergetelijke high tea’s en warme hapjes. Wat uw wensen ook zijn op het gebied van catering, onze ervaren medewerkers adviseren u graag en bereiden ieder gerecht met zorg en aandacht. Waarmee mogen wij u van dienst zijn?

Catering Vlissingen

Contactgegevens DSR food Walcheren

Danny & Joyce Groen
Jordaenslaan 61
4383 WJ Vlissingen

M: 06 – 11 25 43 85
E: walcheren@dsrfood.nl

Catering bestellen in Walcheren? Dan bent u bij DSR food aan het juiste adres. DSR food heeft een ruim assortiment; een simpel buffet, een luxe buffet, een warm buffet of een koud buffet, het kan allemaal besteld worden bij DSR food Walcheren. Daarnaast bieden wij bij de buffetten gratis bezorging aan binnen een straal van 15km. Kwaliteit catering én geen bezorgkosten, wat wilt u nog meer?

Naast de vele buffetten leveren wij ook heerlijke borrelhapjes in Walcheren. Onze hapjesschalen zijn ontzettend populair door heel Nederland. Heeft u genoeg van het zelf hapjes maken? Laat dan uw hapjes aan huis bezorgen in Walcheren. Ons assortiment hapjesschalen in Walcheren is zo ruim, dat we iedereen blij kunnen maken. Van simpele lekkere hapjes, gezonde hapjes, hartige hapjes tot wrap hapjes, is alles mogelijk in Walcheren. De hapjes in Walcheren zijn de voordeligste van Nederland!

Wilt u een keer een lekkere frisse fruitsalade of een high tea bestellen in Walcheren? Ook dat kan bij de partyservice van DSR food in Walcheren. We hebben drie high tea arrangementen met o.a. de lekkerste petit fours, high tea sandwiches, bonbons en diverse theesoorten.

Ook lekker; onze partypan. Dit is een hapjespan met allerlei lekkere warme snacks zoals beenham, gemarineerde kipspiesjes, gehaktballetjes, kippenvleugeltjes/pootjes en spareribs. Ideaal te combineren met borrelgarnituur of een lekkere salade.

Komen de warme zomeravonden er weer aan? Dan is het tijd om te barbecueën. Dat kan met het barbecue vlees van DSR food. U kunt gemakkelijk online bbq vlees bestellen bij DSR food Walcheren. Wij hebben een bbq pakket Budget en een bbq pakket Basis. Ons barbecue vlees is van uitstekende kwaliteit. Naast de barbecue paketten van DSR food Walcheren kunt u ook genieten van een koud buffet, bij DSR food kunt u heerlijke salades bestellen als frisse hap tussendoor.

Belegde broodjes bestellen in Walcheren kan ook bij DSR food. Wij bezorgen luxe broodjes in Walcheren voor uw bijeenkomst, vergadering, bedrijfslunch etc..

Dus heeft u bedrijfscatering in Walcheren of catering thuis in Walcheren nodig? Dit bestelt u gemakkelijk online in onze webshop. DSR food Walcheren is hét adres voor catering aan huis.