Velp

DSR food Velp (Gelderland)

Zoekt u catering in de regio Velp? Dat regelen wij voor u! U hoeft alleen maar een keuze te maken uit onze vele hapjesschalen, uitgebreide tapasschalen, smakelijke buffetten, salades, high tea en warme hapjes. Wij adviseren u graag, zodat we u helpen aan de optimale catering. Velp en omstreken weet de weg naar DSR food!

Contactgegevens DSR food Velp

Natasja Hagen – van Raaphorst

M: 06 -13 14 49 66

E: velp@dsrfood.nl

  • Alleen bezorging mogelijk, ons tarief is €10,00 voor Velp, Rozendaal, Rheden, Westervoort, Duiven, Zevenaar & Doesburg (of afhalen bij onze vestiging DSR food Doetinchem). Buiten deze regio gelden hogere tarieven, bezorging alleen in overleg.

Catering bestellen in Velp? Dan bent u bij DSR food aan het juiste adres. DSR food heeft een ruim assortiment; een simpel buffet, een luxe buffet, een warm buffet of een koud buffet, het kan allemaal besteld worden bij DSR food Velp. Daarnaast bieden wij bij de buffetten gratis bezorging aan binnen een straal van 15km. Kwaliteit catering én geen bezorgkosten, wat wilt u nog meer?

Naast de vele buffetten leveren wij ook heerlijke borrelhapjes in Velp. Onze hapjesschalen zijn ontzettend populair door heel Nederland. Heeft u genoeg van het zelf hapjes maken? Laat dan uw hapjes aan huis bezorgen in Velp. Ons assortiment hapjesschalen in Velp is zo ruim, dat we iedereen blij kunnen maken. Van simpele lekkere hapjes, gezonde hapjes, hartige hapjes tot wrap hapjes, is alles mogelijk in Velp. De hapjes in Velp zijn de voordeligste van Nederland!

Wilt u een keer een lekkere frisse fruitsalade of een high tea bestellen in Velp? Ook dat kan bij de partyservice van DSR food in Velp. We hebben drie high tea arrangementen met o.a. de lekkerste petit fours, high tea sandwiches, bonbons en diverse theesoorten.

Ook lekker; onze partypan. Dit is een hapjespan met allerlei lekkere warme snacks zoals beenham, gemarineerde kipspiesjes, gehaktballetjes, kippenvleugeltjes/pootjes en spareribs. Ideaal te combineren met borrelgarnituur of een lekkere salade.

Komen de warme zomeravonden er weer aan? Dan is het tijd om te barbecueën. Dat kan met het barbecue vlees van DSR food. U kunt gemakkelijk online bbq vlees bestellen bij DSR food Velp. Wij hebben een bbq pakket Budget en een bbq pakket Basis. Ons barbecue vlees is van uitstekende kwaliteit. Naast de barbecue paketten van DSR food Velp kunt u ook genieten van een koud buffet, bij DSR food kunt u heerlijke salades bestellen als frisse hap tussendoor.

Belegde broodjes bestellen in Velp kan ook bij DSR food. Wij bezorgen luxe broodjes in Velp voor uw bijeenkomst, vergadering, bedrijfslunch etc..

Dus heeft u bedrijfscatering in Velp of catering thuis in Velp nodig? Dit bestelt u gemakkelijk online in onze webshop. DSR food Velp is hét adres voor catering aan huis.