Oss (gevestigd in Wijchen)

DSR food Oss (vacant)

Helaas…..onze vestiging voor de regio Oss is er niet meer. We zijn opzoek naar enthousiaste franchisenemers die DSR food Oss zelfstandig willen runnen. Je profiteert van onze formule, er zijn reeds veel klanten in Noord-Brabant en je hebt dus gelijk omzet.

Of je wordt ZZP-er aan de hand van onze DSR food organisatie. Je bepaald je eigen planning, en doet je eigen inkoop en administratie.

Of je bent al een bestaande bedrijf en wil de omzet verhogen middels ons populaire assortiment.

Voor meer informatie verwijzen we jullie naar de franchise-pagina en wellicht ben jij straks onze nieuwe collega voor de regio Oss!

Contactgegevens DSR food franchiseformule

Sylvia Rensink

M: 06 – 52112205
E: info@dsrfood.nl

Over Oss

Oss is een stad in de Nederlandse provincie Noord-Brabant, gelegen tussen ‘s-Hertogenbosch en Nijmegen. Het is de hoofdplaats van de gemeente Oss. De stad speelt een regionale rol als werk-, woon- en winkelstad. De stad is omringd door verschillende landschappen en ligt geologisch gezien op de rand van hogere, droge zandgronden en lagere, vochtige kleigrond, met de rivier de Maas in de nabijheid

Catering bestellen in Oss (gevestigd in Wijchen)? Dan bent u bij DSR food aan het juiste adres. DSR food heeft een ruim assortiment; een simpel buffet, een luxe buffet, een warm buffet of een koud buffet, het kan allemaal besteld worden bij DSR food Oss (gevestigd in Wijchen). Daarnaast bieden wij bij de buffetten gratis bezorging aan binnen een straal van 15km. Kwaliteit catering én geen bezorgkosten, wat wilt u nog meer?

Naast de vele buffetten leveren wij ook heerlijke borrelhapjes in Oss (gevestigd in Wijchen). Onze hapjesschalen zijn ontzettend populair door heel Nederland. Heeft u genoeg van het zelf hapjes maken? Laat dan uw hapjes aan huis bezorgen in Oss (gevestigd in Wijchen). Ons assortiment hapjesschalen in Oss (gevestigd in Wijchen) is zo ruim, dat we iedereen blij kunnen maken. Van simpele lekkere hapjes, gezonde hapjes, hartige hapjes tot wrap hapjes, is alles mogelijk in Oss (gevestigd in Wijchen). De hapjes in Oss (gevestigd in Wijchen) zijn de voordeligste van Nederland!

Wilt u een keer een lekkere frisse fruitsalade of een high tea bestellen in Oss (gevestigd in Wijchen)? Ook dat kan bij de partyservice van DSR food in Oss (gevestigd in Wijchen). We hebben drie high tea arrangementen met o.a. de lekkerste petit fours, high tea sandwiches, bonbons en diverse theesoorten.

Ook lekker; onze partypan. Dit is een hapjespan met allerlei lekkere warme snacks zoals beenham, gemarineerde kipspiesjes, gehaktballetjes, kippenvleugeltjes/pootjes en spareribs. Ideaal te combineren met borrelgarnituur of een lekkere salade.

Komen de warme zomeravonden er weer aan? Dan is het tijd om te barbecueën. Dat kan met het barbecue vlees van DSR food. U kunt gemakkelijk online bbq vlees bestellen bij DSR food Oss (gevestigd in Wijchen). Wij hebben een bbq pakket Budget en een bbq pakket Basis. Ons barbecue vlees is van uitstekende kwaliteit. Naast de barbecue paketten van DSR food Oss (gevestigd in Wijchen) kunt u ook genieten van een koud buffet, bij DSR food kunt u heerlijke salades bestellen als frisse hap tussendoor.

Belegde broodjes bestellen in Oss (gevestigd in Wijchen) kan ook bij DSR food. Wij bezorgen luxe broodjes in Oss (gevestigd in Wijchen) voor uw bijeenkomst, vergadering, bedrijfslunch etc..

Dus heeft u bedrijfscatering in Oss (gevestigd in Wijchen) of catering thuis in Oss (gevestigd in Wijchen) nodig? Dit bestelt u gemakkelijk online in onze webshop. DSR food Oss (gevestigd in Wijchen) is hét adres voor catering aan huis.