Mook (vestiging is per 1 juli gesloten)

DSR food Mook – Nijmegen (vacant)

Helaas is de vestiging in Mook gesloten en kunnen wij geen catering leveren.  Vind je het leuk om een eigen cateringservice op te zetten of ken je iemand? Word dan ZZP-er bij DSR food en bepaal je eigen agenda!

 

 

 

 

 

 

Informeer eens naar de mogelijkheden.

Bent u een bestaande horecazaak en wilt u de omzet verhogen neem dan contact met ons op.

Bent u wellicht geïnteresseerd om DSR food regio Nijmegen te gaan runnen, kijk hier >> franchisenemer worden <<

Catering bestellen in Mook (vestiging is per 1 juli gesloten)? Dan bent u bij DSR food aan het juiste adres. DSR food heeft een ruim assortiment; een simpel buffet, een luxe buffet, een warm buffet of een koud buffet, het kan allemaal besteld worden bij DSR food Mook (vestiging is per 1 juli gesloten). Daarnaast bieden wij bij de buffetten gratis bezorging aan binnen een straal van 15km. Kwaliteit catering én geen bezorgkosten, wat wilt u nog meer?

Naast de vele buffetten leveren wij ook heerlijke borrelhapjes in Mook (vestiging is per 1 juli gesloten). Onze hapjesschalen zijn ontzettend populair door heel Nederland. Heeft u genoeg van het zelf hapjes maken? Laat dan uw hapjes aan huis bezorgen in Mook (vestiging is per 1 juli gesloten). Ons assortiment hapjesschalen in Mook (vestiging is per 1 juli gesloten) is zo ruim, dat we iedereen blij kunnen maken. Van simpele lekkere hapjes, gezonde hapjes, hartige hapjes tot wrap hapjes, is alles mogelijk in Mook (vestiging is per 1 juli gesloten). De hapjes in Mook (vestiging is per 1 juli gesloten) zijn de voordeligste van Nederland!

Wilt u een keer een lekkere frisse fruitsalade of een high tea bestellen in Mook (vestiging is per 1 juli gesloten)? Ook dat kan bij de partyservice van DSR food in Mook (vestiging is per 1 juli gesloten). We hebben drie high tea arrangementen met o.a. de lekkerste petit fours, high tea sandwiches, bonbons en diverse theesoorten.

Ook lekker; onze partypan. Dit is een hapjespan met allerlei lekkere warme snacks zoals beenham, gemarineerde kipspiesjes, gehaktballetjes, kippenvleugeltjes/pootjes en spareribs. Ideaal te combineren met borrelgarnituur of een lekkere salade.

Komen de warme zomeravonden er weer aan? Dan is het tijd om te barbecueën. Dat kan met het barbecue vlees van DSR food. U kunt gemakkelijk online bbq vlees bestellen bij DSR food Mook (vestiging is per 1 juli gesloten). Wij hebben een bbq pakket Budget en een bbq pakket Basis. Ons barbecue vlees is van uitstekende kwaliteit. Naast de barbecue paketten van DSR food Mook (vestiging is per 1 juli gesloten) kunt u ook genieten van een koud buffet, bij DSR food kunt u heerlijke salades bestellen als frisse hap tussendoor.

Belegde broodjes bestellen in Mook (vestiging is per 1 juli gesloten) kan ook bij DSR food. Wij bezorgen luxe broodjes in Mook (vestiging is per 1 juli gesloten) voor uw bijeenkomst, vergadering, bedrijfslunch etc..

Dus heeft u bedrijfscatering in Mook (vestiging is per 1 juli gesloten) of catering thuis in Mook (vestiging is per 1 juli gesloten) nodig? Dit bestelt u gemakkelijk online in onze webshop. DSR food Mook (vestiging is per 1 juli gesloten) is hét adres voor catering aan huis.