Mook / Nijmegen

DSR food Mook (Regio Nijmegen)

De ideale oplossing voor catering in Mook is DSR food. Daarmee kiest u altijd voor hoogstaande kwaliteit én voor de goedkoopste cateraar van Nederland. Maak een keuze uit onze vele hapjesschalen en uitgebreide tapasschalen. Wij hebben ook nog onze buffetten, salades, high tea en warme hapjes voor u. Waarmee kunnen wij u helpen?

Wij zijn 24, 25 & 26 januari 2022 gesloten.

Contactgegevens DSR food Mook (regio Nijmegen)

Daniëlle Verhoeven
Sint Antoniusstraat 12
6585 WX Mook

M: 06 – 27626317
E: mook@dsrfood.nl
  • Buffetten vanaf 15 personen.
  • Bezorging tot 50 km is in overleg mogelijk (informeer naar de tarieven).
  • Wij leveren ook aan bedrijven.
  • Afwasservice in overleg mogelijk.
  • Wij leveren ook diverse soorten belegde broodjes en lunchtassen (informeer naar de prijzen).
  • Tevens verhuur van oa. servies, bestek, statafels met rok en springkussens.
  • Heeft u speciale wensen, neem gerust contact op. Alles is mogelijk in overleg.
  • Wij hebben ook onze eigen facebook pagina www.facebook.com/dsrfoodmook

Catering bestellen in Mook / Nijmegen? Dan bent u bij DSR food aan het juiste adres. DSR food heeft een ruim assortiment; een simpel buffet, een luxe buffet, een warm buffet of een koud buffet, het kan allemaal besteld worden bij DSR food Mook / Nijmegen. Daarnaast bieden wij bij de buffetten gratis bezorging aan binnen een straal van 15km. Kwaliteit catering én geen bezorgkosten, wat wilt u nog meer?

Naast de vele buffetten leveren wij ook heerlijke borrelhapjes in Mook / Nijmegen. Onze hapjesschalen zijn ontzettend populair door heel Nederland. Heeft u genoeg van het zelf hapjes maken? Laat dan uw hapjes aan huis bezorgen in Mook / Nijmegen. Ons assortiment hapjesschalen in Mook / Nijmegen is zo ruim, dat we iedereen blij kunnen maken. Van simpele lekkere hapjes, gezonde hapjes, hartige hapjes tot wrap hapjes, is alles mogelijk in Mook / Nijmegen. De hapjes in Mook / Nijmegen zijn de voordeligste van Nederland!

Wilt u een keer een lekkere frisse fruitsalade of een high tea bestellen in Mook / Nijmegen? Ook dat kan bij de partyservice van DSR food in Mook / Nijmegen. We hebben drie high tea arrangementen met o.a. de lekkerste petit fours, high tea sandwiches, bonbons en diverse theesoorten.

Ook lekker; onze partypan. Dit is een hapjespan met allerlei lekkere warme snacks zoals beenham, gemarineerde kipspiesjes, gehaktballetjes, kippenvleugeltjes/pootjes en spareribs. Ideaal te combineren met borrelgarnituur of een lekkere salade.

Komen de warme zomeravonden er weer aan? Dan is het tijd om te barbecueën. Dat kan met het barbecue vlees van DSR food. U kunt gemakkelijk online bbq vlees bestellen bij DSR food Mook / Nijmegen. Wij hebben een bbq pakket Budget en een bbq pakket Basis. Ons barbecue vlees is van uitstekende kwaliteit. Naast de barbecue paketten van DSR food Mook / Nijmegen kunt u ook genieten van een koud buffet, bij DSR food kunt u heerlijke salades bestellen als frisse hap tussendoor.

Belegde broodjes bestellen in Mook / Nijmegen kan ook bij DSR food. Wij bezorgen luxe broodjes in Mook / Nijmegen voor uw bijeenkomst, vergadering, bedrijfslunch etc..

Dus heeft u bedrijfscatering in Mook / Nijmegen of catering thuis in Mook / Nijmegen nodig? Dit bestelt u gemakkelijk online in onze webshop. DSR food Mook / Nijmegen is hét adres voor catering aan huis.