Midden-Limburg

DSR food Midden-Limburg

De ideale oplossing voor catering in Midden-Limburg is DSR food. Daarmee kiest u altijd voor hoogstaande kwaliteit én voor de goedkoopste cateraar van Nederland. Maak een keuze uit onze vele hapjesschalen en uitgebreide tapasschalen. Wij hebben ook nog onze buffetten, salades, high tea en warme hapjes voor u. Waarmee kunnen wij u helpen?

Contactgegevens DSR food Midden-Limburg

Paul Verheijen
Schansweg 12
5758 RH NEERKANT

M: 06 – 5376 6543
E: midden-limburg@dsrfood.nl

Catering bestellen in Midden-Limburg? Dan bent u bij DSR food aan het juiste adres. DSR food heeft een ruim assortiment; een simpel buffet, een luxe buffet, een warm buffet of een koud buffet, het kan allemaal besteld worden bij DSR food Midden-Limburg. Daarnaast bieden wij bij de buffetten gratis bezorging aan binnen een straal van 15km. Kwaliteit catering én geen bezorgkosten, wat wilt u nog meer?

Naast de vele buffetten leveren wij ook heerlijke borrelhapjes in Midden-Limburg. Onze hapjesschalen zijn ontzettend populair door heel Nederland. Heeft u genoeg van het zelf hapjes maken? Laat dan uw hapjes aan huis bezorgen in Midden-Limburg. Ons assortiment hapjesschalen in Midden-Limburg is zo ruim, dat we iedereen blij kunnen maken. Van simpele lekkere hapjes, gezonde hapjes, hartige hapjes tot wrap hapjes, is alles mogelijk in Midden-Limburg. De hapjes in Midden-Limburg zijn de voordeligste van Nederland!

Wilt u een keer een lekkere frisse fruitsalade of een high tea bestellen in Midden-Limburg? Ook dat kan bij de partyservice van DSR food in Midden-Limburg. We hebben drie high tea arrangementen met o.a. de lekkerste petit fours, high tea sandwiches, bonbons en diverse theesoorten.

Ook lekker; onze partypan. Dit is een hapjespan met allerlei lekkere warme snacks zoals beenham, gemarineerde kipspiesjes, gehaktballetjes, kippenvleugeltjes/pootjes en spareribs. Ideaal te combineren met borrelgarnituur of een lekkere salade.

Komen de warme zomeravonden er weer aan? Dan is het tijd om te barbecueën. Dat kan met het barbecue vlees van DSR food. U kunt gemakkelijk online bbq vlees bestellen bij DSR food Midden-Limburg. Wij hebben een bbq pakket Budget en een bbq pakket Basis. Ons barbecue vlees is van uitstekende kwaliteit. Naast de barbecue paketten van DSR food Midden-Limburg kunt u ook genieten van een koud buffet, bij DSR food kunt u heerlijke salades bestellen als frisse hap tussendoor.

Belegde broodjes bestellen in Midden-Limburg kan ook bij DSR food. Wij bezorgen luxe broodjes in Midden-Limburg voor uw bijeenkomst, vergadering, bedrijfslunch etc..

Dus heeft u bedrijfscatering in Midden-Limburg of catering thuis in Midden-Limburg nodig? Dit bestelt u gemakkelijk online in onze webshop. DSR food Midden-Limburg is hét adres voor catering aan huis.