Lelystad

DSR food Lelystad

De ideale oplossing voor catering in Lelystad is DSR food. Daarmee kiest u altijd voor hoogstaande kwaliteit én voor de goedkoopste cateraar van Nederland. Maak een keuze uit onze vele hapjesschalen en uitgebreide tapasschalen. Wij hebben ook nog onze buffetten, salades, high tea en warme hapjes voor u. Waarmee kunnen wij u helpen?

Contactgegevens DSR food Lelystad

Esther Sijtsma
Schermer 89
8244 AL Lelystad

M: 06 – 348 911 90
E: lelystad@dsrfood.nl

Bezorgtarieven:

  • Lelystad €5,-
  • Almere €12,50
  • Dronten €12,50
  • Emmeloord/Urk €15,-
  • Harderwijk €15,-

Tevens verhuur van oa. glazen, koffie servies, rechauds, koffietank, bestek, e.d. (informeer naar de mogelijkheden)

Catering bestellen in Lelystad? Dan bent u bij DSR food aan het juiste adres. DSR food heeft een ruim assortiment; een simpel buffet, een luxe buffet, een warm buffet of een koud buffet, het kan allemaal besteld worden bij DSR food Lelystad. Daarnaast bieden wij bij de buffetten gratis bezorging aan binnen een straal van 15km. Kwaliteit catering én geen bezorgkosten, wat wilt u nog meer?

Naast de vele buffetten leveren wij ook heerlijke borrelhapjes in Lelystad. Onze hapjesschalen zijn ontzettend populair door heel Nederland. Heeft u genoeg van het zelf hapjes maken? Laat dan uw hapjes aan huis bezorgen in Lelystad. Ons assortiment hapjesschalen in Lelystad is zo ruim, dat we iedereen blij kunnen maken. Van simpele lekkere hapjes, gezonde hapjes, hartige hapjes tot wrap hapjes, is alles mogelijk in Lelystad. De hapjes in Lelystad zijn de voordeligste van Nederland!

Wilt u een keer een lekkere frisse fruitsalade of een high tea bestellen in Lelystad? Ook dat kan bij de partyservice van DSR food in Lelystad. We hebben drie high tea arrangementen met o.a. de lekkerste petit fours, high tea sandwiches, bonbons en diverse theesoorten.

Ook lekker; onze partypan. Dit is een hapjespan met allerlei lekkere warme snacks zoals beenham, gemarineerde kipspiesjes, gehaktballetjes, kippenvleugeltjes/pootjes en spareribs. Ideaal te combineren met borrelgarnituur of een lekkere salade.

Komen de warme zomeravonden er weer aan? Dan is het tijd om te barbecueën. Dat kan met het barbecue vlees van DSR food. U kunt gemakkelijk online bbq vlees bestellen bij DSR food Lelystad. Wij hebben een bbq pakket Budget en een bbq pakket Basis. Ons barbecue vlees is van uitstekende kwaliteit. Naast de barbecue paketten van DSR food Lelystad kunt u ook genieten van een koud buffet, bij DSR food kunt u heerlijke salades bestellen als frisse hap tussendoor.

Belegde broodjes bestellen in Lelystad kan ook bij DSR food. Wij bezorgen luxe broodjes in Lelystad voor uw bijeenkomst, vergadering, bedrijfslunch etc..

Dus heeft u bedrijfscatering in Lelystad of catering thuis in Lelystad nodig? Dit bestelt u gemakkelijk online in onze webshop. DSR food Lelystad is hét adres voor catering aan huis.