Leidschendam

DSR food Leidschendam

Zoekt u catering in Leidschendam? Dat komt goed uit, want DSR food levert ook in Leidschendam! Bij DSR food kiest u voor voordelige catering met hoogstaande kwaliteit. We bieden een uitgebreid assortiment met keuze uit onze vele hapjesschalen, uitgebreide tapasschalen of onze buffetten, salades, high tea en warme hapjes. Keus genoeg toch?

Contactgegevens DSR food Leidschendam

Frans van der Beek

M: 06 – 14 63 98 45

 

  • Alleen bezorging mogelijk, ons bezorgtarief is €5,-
  • U kunt bij ons pinnen!

Catering bestellen in Leidschendam? Dan bent u bij DSR food aan het juiste adres. DSR food heeft een ruim assortiment; een simpel buffet, een luxe buffet, een warm buffet of een koud buffet, het kan allemaal besteld worden bij DSR food Leidschendam. Daarnaast bieden wij bij de buffetten gratis bezorging aan binnen een straal van 15km. Kwaliteit catering én geen bezorgkosten, wat wilt u nog meer?

Naast de vele buffetten leveren wij ook heerlijke borrelhapjes in Leidschendam. Onze hapjesschalen zijn ontzettend populair door heel Nederland. Heeft u genoeg van het zelf hapjes maken? Laat dan uw hapjes aan huis bezorgen in Leidschendam. Ons assortiment hapjesschalen in Leidschendam is zo ruim, dat we iedereen blij kunnen maken. Van simpele lekkere hapjes, gezonde hapjes, hartige hapjes tot wrap hapjes, is alles mogelijk in Leidschendam. De hapjes in Leidschendam zijn de voordeligste van Nederland!

Wilt u een keer een lekkere frisse fruitsalade of een high tea bestellen in Leidschendam? Ook dat kan bij de partyservice van DSR food in Leidschendam. We hebben drie high tea arrangementen met o.a. de lekkerste petit fours, high tea sandwiches, bonbons en diverse theesoorten.

Ook lekker; onze partypan. Dit is een hapjespan met allerlei lekkere warme snacks zoals beenham, gemarineerde kipspiesjes, gehaktballetjes, kippenvleugeltjes/pootjes en spareribs. Ideaal te combineren met borrelgarnituur of een lekkere salade.

Komen de warme zomeravonden er weer aan? Dan is het tijd om te barbecueën. Dat kan met het barbecue vlees van DSR food. U kunt gemakkelijk online bbq vlees bestellen bij DSR food Leidschendam. Wij hebben een bbq pakket Budget en een bbq pakket Basis. Ons barbecue vlees is van uitstekende kwaliteit. Naast de barbecue paketten van DSR food Leidschendam kunt u ook genieten van een koud buffet, bij DSR food kunt u heerlijke salades bestellen als frisse hap tussendoor.

Belegde broodjes bestellen in Leidschendam kan ook bij DSR food. Wij bezorgen luxe broodjes in Leidschendam voor uw bijeenkomst, vergadering, bedrijfslunch etc..

Dus heeft u bedrijfscatering in Leidschendam of catering thuis in Leidschendam nodig? Dit bestelt u gemakkelijk online in onze webshop. DSR food Leidschendam is hét adres voor catering aan huis.