Leiden

DSR food Leiden / Leiderdorp

Aangezien wij meer dan 30 vestigingen in het hele land hebben, kunnen wij u ook van dienst zijn met catering in Leiden en Leiderdorp. Bekijk op onze site onze vele hapjesschalen en uitgebreide tapasschalen, buffetten, salades, high tea en warme hapjes. Neem daarna gerust contact op met onze ervaren medewerkers voor voordelige catering.

Van maandag tot zaterdag geopend. Zondag alleen op feestdagen en in overleg.

Contactgegevens DSR food Leiden

Frans en Miranda van der Beek

M: 06 – 14 63 98 45
E: leiden@dsrfood.nl

  • Alleen bezorging mogelijk, ons bezorgtarief is €7,50
  • U kunt bij ons pinnen!

Catering bestellen in Leiden? Dan bent u bij DSR food aan het juiste adres. DSR food heeft een ruim assortiment; een simpel buffet, een luxe buffet, een warm buffet of een koud buffet, het kan allemaal besteld worden bij DSR food Leiden. Daarnaast bieden wij bij de buffetten gratis bezorging aan binnen een straal van 15km. Kwaliteit catering én geen bezorgkosten, wat wilt u nog meer?

Naast de vele buffetten leveren wij ook heerlijke borrelhapjes in Leiden. Onze hapjesschalen zijn ontzettend populair door heel Nederland. Heeft u genoeg van het zelf hapjes maken? Laat dan uw hapjes aan huis bezorgen in Leiden. Ons assortiment hapjesschalen in Leiden is zo ruim, dat we iedereen blij kunnen maken. Van simpele lekkere hapjes, gezonde hapjes, hartige hapjes tot wrap hapjes, is alles mogelijk in Leiden. De hapjes in Leiden zijn de voordeligste van Nederland!

Wilt u een keer een lekkere frisse fruitsalade of een high tea bestellen in Leiden? Ook dat kan bij de partyservice van DSR food in Leiden. We hebben drie high tea arrangementen met o.a. de lekkerste petit fours, high tea sandwiches, bonbons en diverse theesoorten.

Ook lekker; onze partypan. Dit is een hapjespan met allerlei lekkere warme snacks zoals beenham, gemarineerde kipspiesjes, gehaktballetjes, kippenvleugeltjes/pootjes en spareribs. Ideaal te combineren met borrelgarnituur of een lekkere salade.

Komen de warme zomeravonden er weer aan? Dan is het tijd om te barbecueën. Dat kan met het barbecue vlees van DSR food. U kunt gemakkelijk online bbq vlees bestellen bij DSR food Leiden. Wij hebben een bbq pakket Budget en een bbq pakket Basis. Ons barbecue vlees is van uitstekende kwaliteit. Naast de barbecue paketten van DSR food Leiden kunt u ook genieten van een koud buffet, bij DSR food kunt u heerlijke salades bestellen als frisse hap tussendoor.

Belegde broodjes bestellen in Leiden kan ook bij DSR food. Wij bezorgen luxe broodjes in Leiden voor uw bijeenkomst, vergadering, bedrijfslunch etc..

Dus heeft u bedrijfscatering in Leiden of catering thuis in Leiden nodig? Dit bestelt u gemakkelijk online in onze webshop. DSR food Leiden is hét adres voor catering aan huis.