De wortels van DSR food liggen in het Oosten van het land, in Twente. Vanaf 2008 staat Sylvia Rensink als franchisegever aan het roer van DSR food.
Na eerst drie jaar als franchisenemer te hebben gewerkt heeft ze de formule overgenomen en alle praktijkervaring gebruikt om een bloeiende cateringservice en franchiseformule op te zetten.
Sylvia Rensink bestiert zelf de vestiging in Enschede en gebruikt haar know-how op het gebied van catering om de franchiseformule uit te breiden met nieuwe vestigingen en een gedegen assortiment. Wat u zeker terug zal vinden in onze producten is een stukje Twentse mentaliteit; waar voor je geld en het uitleveren van een eerlijk product. Dat uit zich al op onze website; “What you see, is what you get !”.
Geen toeters en bellen en mooie beloftes maar gewoon een heerlijke hapjesschaal, salade, buffet of high tea voor een lage prijs! De formule is door de jaren heen geperfectioneerd en richt zich op consumenten die het gemak en de kwaliteit van een goede cateraar zoeken. Bij al onze vestigingen vindt u de ambachtelijkheid en vakbekwaamheid terug.