Haulerwijk

DSR food Haulerwijk (Drachten)

Al uw wensen op het gebied van catering in de regio Drachten (vestiging Haulerwijk) worden waargemaakt door DSR food. Wij adviseren u hierbij graag. Het is immers al moeilijk genoeg om te kiezen uit onze vele hapjesschalen, uitgebreide tapasschalen, buffettensaladeshigh tea en warme hapjes. Wist u dat wij ook nog eens zeer voordelige catering in Drachten en omstreken bieden? Goed en goedkoop!

Catering Haulerwijk

Contactgegevens DSR food Haulerwijk (Drachten)

Jetty Nijboer
Sl. de Bruineweg 33b
8433 MD Haulerwijk

T: 0516 – 423 295
M: 06 – 22 52 75 99
E: haulerwijk@dsrfood.nl

Catering bestellen in Haulerwijk? Dan bent u bij DSR food aan het juiste adres. DSR food heeft een ruim assortiment; een simpel buffet, een luxe buffet, een warm buffet of een koud buffet, het kan allemaal besteld worden bij DSR food Haulerwijk. Daarnaast bieden wij bij de buffetten gratis bezorging aan binnen een straal van 15km. Kwaliteit catering én geen bezorgkosten, wat wilt u nog meer?

Naast de vele buffetten leveren wij ook heerlijke borrelhapjes in Haulerwijk. Onze hapjesschalen zijn ontzettend populair door heel Nederland. Heeft u genoeg van het zelf hapjes maken? Laat dan uw hapjes aan huis bezorgen in Haulerwijk. Ons assortiment hapjesschalen in Haulerwijk is zo ruim, dat we iedereen blij kunnen maken. Van simpele lekkere hapjes, gezonde hapjes, hartige hapjes tot wrap hapjes, is alles mogelijk in Haulerwijk. De hapjes in Haulerwijk zijn de voordeligste van Nederland!

Wilt u een keer een lekkere frisse fruitsalade of een high tea bestellen in Haulerwijk? Ook dat kan bij de partyservice van DSR food in Haulerwijk. We hebben drie high tea arrangementen met o.a. de lekkerste petit fours, high tea sandwiches, bonbons en diverse theesoorten.

Ook lekker; onze partypan. Dit is een hapjespan met allerlei lekkere warme snacks zoals beenham, gemarineerde kipspiesjes, gehaktballetjes, kippenvleugeltjes/pootjes en spareribs. Ideaal te combineren met borrelgarnituur of een lekkere salade.

Komen de warme zomeravonden er weer aan? Dan is het tijd om te barbecueën. Dat kan met het barbecue vlees van DSR food. U kunt gemakkelijk online bbq vlees bestellen bij DSR food Haulerwijk. Wij hebben een bbq pakket Budget en een bbq pakket Basis. Ons barbecue vlees is van uitstekende kwaliteit. Naast de barbecue paketten van DSR food Haulerwijk kunt u ook genieten van een koud buffet, bij DSR food kunt u heerlijke salades bestellen als frisse hap tussendoor.

Belegde broodjes bestellen in Haulerwijk kan ook bij DSR food. Wij bezorgen luxe broodjes in Haulerwijk voor uw bijeenkomst, vergadering, bedrijfslunch etc..

Dus heeft u bedrijfscatering in Haulerwijk of catering thuis in Haulerwijk nodig? Dit bestelt u gemakkelijk online in onze webshop. DSR food Haulerwijk is hét adres voor catering aan huis.