Haarlem

DSR food Haarlem (Zandvoort en Bloemendaal)

Zoekt u catering in Haarlem, Heemstede, Zandvoort en Bloemendaal? Dat komt goed uit, want DSR food levert ook in deze regio’s! Bij DSR food kiest u voor voordelige catering met hoogstaande kwaliteit. We bieden een uitgebreid assortiment met keuze uit onze vele hapjesschalen, uitgebreide tapasschalen of onze buffetten, salades, high tea en warme hapjes. Keus genoeg toch? Check onze prijzen maar eens en laat u verrassen!

Contactgegevens DSR food Haarlem

Leon van der Lans

M: 06 – 50 98 37 59
E: haarlem@dsrfood.nl
  • Bezorgtarief is €5,- (of afhalen bij onze vestiging in Noordwijkerhout)

Catering bestellen in Haarlem? Dan bent u bij DSR food aan het juiste adres. DSR food heeft een ruim assortiment; een simpel buffet, een luxe buffet, een warm buffet of een koud buffet, het kan allemaal besteld worden bij DSR food Haarlem. Daarnaast bieden wij bij de buffetten gratis bezorging aan binnen een straal van 15km. Kwaliteit catering én geen bezorgkosten, wat wilt u nog meer?

Naast de vele buffetten leveren wij ook heerlijke borrelhapjes in Haarlem. Onze hapjesschalen zijn ontzettend populair door heel Nederland. Heeft u genoeg van het zelf hapjes maken? Laat dan uw hapjes aan huis bezorgen in Haarlem. Ons assortiment hapjesschalen in Haarlem is zo ruim, dat we iedereen blij kunnen maken. Van simpele lekkere hapjes, gezonde hapjes, hartige hapjes tot wrap hapjes, is alles mogelijk in Haarlem. De hapjes in Haarlem zijn de voordeligste van Nederland!

Wilt u een keer een lekkere frisse fruitsalade of een high tea bestellen in Haarlem? Ook dat kan bij de partyservice van DSR food in Haarlem. We hebben drie high tea arrangementen met o.a. de lekkerste petit fours, high tea sandwiches, bonbons en diverse theesoorten.

Ook lekker; onze partypan. Dit is een hapjespan met allerlei lekkere warme snacks zoals beenham, gemarineerde kipspiesjes, gehaktballetjes, kippenvleugeltjes/pootjes en spareribs. Ideaal te combineren met borrelgarnituur of een lekkere salade.

Komen de warme zomeravonden er weer aan? Dan is het tijd om te barbecueën. Dat kan met het barbecue vlees van DSR food. U kunt gemakkelijk online bbq vlees bestellen bij DSR food Haarlem. Wij hebben een bbq pakket Budget en een bbq pakket Basis. Ons barbecue vlees is van uitstekende kwaliteit. Naast de barbecue paketten van DSR food Haarlem kunt u ook genieten van een koud buffet, bij DSR food kunt u heerlijke salades bestellen als frisse hap tussendoor.

Belegde broodjes bestellen in Haarlem kan ook bij DSR food. Wij bezorgen luxe broodjes in Haarlem voor uw bijeenkomst, vergadering, bedrijfslunch etc..

Dus heeft u bedrijfscatering in Haarlem of catering thuis in Haarlem nodig? Dit bestelt u gemakkelijk online in onze webshop. DSR food Haarlem is hét adres voor catering aan huis.