Gouda

Meer over:

 

Catering Gouda ook in:

 • Moordrecht
 • Nieuwerkerk aan den IJssel
 • Waddinxveen
 • Boskoop
 • Zevenhuizen
 • Moerkapelle
 • Reeuwijk
 • Stolwijk
 • Gouderak
 • Bergambacht
 • Haastrecht

DSR food Gouda / Moordrecht

Bij DSR food kiest u voor voordelige catering in Gouda, Moordrecht en omstreken met hoogstaande kwaliteit. We bieden een uitgebreid assortiment met keuze uit onze vele hapjesschalen, uitgebreide tapasschalen of onze buffetten, salades, high tea en warme hapjes. Keus genoeg toch?

Catering Gouda

Contactgegevens DSR food Gouda / Moordrecht

Daniëlle Turfkruyer
Vierde Tochtweg 7
2841 LS Moordrecht

M: 06 – 13 53 36 01
E: gouda@dsrfood.nl

 • Alleen bezorging mogelijk

Over Gouda

Gouda is een stad en gemeente in de provincie Zuid-Holland in Nederland. De stad ligt in het stedelijk gebied de Randstad en is in inwonertal de 48e gemeente van Nederland en de 12e gemeente van Zuid-Holland

Catering bestellen in Gouda? Dan bent u bij DSR food aan het juiste adres. DSR food heeft een ruim assortiment; een simpel buffet, een luxe buffet, een warm buffet of een koud buffet, het kan allemaal besteld worden bij DSR food Gouda. Daarnaast bieden wij bij de buffetten gratis bezorging aan binnen een straal van 15km. Kwaliteit catering én geen bezorgkosten, wat wilt u nog meer?

Naast de vele buffetten leveren wij ook heerlijke borrelhapjes in Gouda. Onze hapjesschalen zijn ontzettend populair door heel Nederland. Heeft u genoeg van het zelf hapjes maken? Laat dan uw hapjes aan huis bezorgen in Gouda. Ons assortiment hapjesschalen in Gouda is zo ruim, dat we iedereen blij kunnen maken. Van simpele lekkere hapjes, gezonde hapjes, hartige hapjes tot wrap hapjes, is alles mogelijk in Gouda. De hapjes in Gouda zijn de voordeligste van Nederland!

Wilt u een keer een lekkere frisse fruitsalade of een high tea bestellen in Gouda? Ook dat kan bij de partyservice van DSR food in Gouda. We hebben drie high tea arrangementen met o.a. de lekkerste petit fours, high tea sandwiches, bonbons en diverse theesoorten.

Ook lekker; onze partypan. Dit is een hapjespan met allerlei lekkere warme snacks zoals beenham, gemarineerde kipspiesjes, gehaktballetjes, kippenvleugeltjes/pootjes en spareribs. Ideaal te combineren met borrelgarnituur of een lekkere salade.

Komen de warme zomeravonden er weer aan? Dan is het tijd om te barbecueën. Dat kan met het barbecue vlees van DSR food. U kunt gemakkelijk online bbq vlees bestellen bij DSR food Gouda. Wij hebben een bbq pakket Budget en een bbq pakket Basis. Ons barbecue vlees is van uitstekende kwaliteit. Naast de barbecue paketten van DSR food Gouda kunt u ook genieten van een koud buffet, bij DSR food kunt u heerlijke salades bestellen als frisse hap tussendoor.

Belegde broodjes bestellen in Gouda kan ook bij DSR food. Wij bezorgen luxe broodjes in Gouda voor uw bijeenkomst, vergadering, bedrijfslunch etc..

Dus heeft u bedrijfscatering in Gouda of catering thuis in Gouda nodig? Dit bestelt u gemakkelijk online in onze webshop. DSR food Gouda is hét adres voor catering aan huis.