Goor

DSR food Goor

Zoekt u catering in Goor of omgeving? Kies dan voor DSR food. Wij bieden u keuze uit onze vele hapjesschalen en uitgebreide tapasschalen. Voor de afwisselingen hebben we onze buffetten, salades, high tea en warme hapjes beschikbaar. U ziet het: bij ons bent u aan het juiste adres voor catering in Hof van Twente, Delden, Rijssen en Enter. U krijgt van onze ervaren medewerkers kwalitatief hoogstaande catering voor een scherpe prijs.

Contactgegevens DSR food Goor

Angélique Meijer
Grotestraat 14
7471 BP Goor

M: 06-13849570
E: goor@dsrfood.nl

Over Goor

Goor is een stad en hoofdplaats in de Overijsselse gemeente Hof van Twente. Tot de gemeentelijke herindeling op 1 januari 2001 was Goor een zelfstandige gemeente in de streek Twente. Goor had op 1 januari 2012 12.430 inwoners en is binnen de gemeente Hof van Twente de grootste kern.

Catering bestellen in Goor? Dan bent u bij DSR food aan het juiste adres. DSR food heeft een ruim assortiment; een simpel buffet, een luxe buffet, een warm buffet of een koud buffet, het kan allemaal besteld worden bij DSR food Goor. Daarnaast bieden wij bij de buffetten gratis bezorging aan binnen een straal van 15km. Kwaliteit catering én geen bezorgkosten, wat wilt u nog meer?

Naast de vele buffetten leveren wij ook heerlijke borrelhapjes in Goor. Onze hapjesschalen zijn ontzettend populair door heel Nederland. Heeft u genoeg van het zelf hapjes maken? Laat dan uw hapjes aan huis bezorgen in Goor. Ons assortiment hapjesschalen in Goor is zo ruim, dat we iedereen blij kunnen maken. Van simpele lekkere hapjes, gezonde hapjes, hartige hapjes tot wrap hapjes, is alles mogelijk in Goor. De hapjes in Goor zijn de voordeligste van Nederland!

Wilt u een keer een lekkere frisse fruitsalade of een high tea bestellen in Goor? Ook dat kan bij de partyservice van DSR food in Goor. We hebben drie high tea arrangementen met o.a. de lekkerste petit fours, high tea sandwiches, bonbons en diverse theesoorten.

Ook lekker; onze partypan. Dit is een hapjespan met allerlei lekkere warme snacks zoals beenham, gemarineerde kipspiesjes, gehaktballetjes, kippenvleugeltjes/pootjes en spareribs. Ideaal te combineren met borrelgarnituur of een lekkere salade.

Komen de warme zomeravonden er weer aan? Dan is het tijd om te barbecueën. Dat kan met het barbecue vlees van DSR food. U kunt gemakkelijk online bbq vlees bestellen bij DSR food Goor. Wij hebben een bbq pakket Budget en een bbq pakket Basis. Ons barbecue vlees is van uitstekende kwaliteit. Naast de barbecue paketten van DSR food Goor kunt u ook genieten van een koud buffet, bij DSR food kunt u heerlijke salades bestellen als frisse hap tussendoor.

Belegde broodjes bestellen in Goor kan ook bij DSR food. Wij bezorgen luxe broodjes in Goor voor uw bijeenkomst, vergadering, bedrijfslunch etc..

Dus heeft u bedrijfscatering in Goor of catering thuis in Goor nodig? Dit bestelt u gemakkelijk online in onze webshop. DSR food Goor is hét adres voor catering aan huis.