Geldrop

DSR food Geldrop (Eindhoven)

De ideale catering in Eindhoven (vestiging Geldrop) en omgeving vindt u bij DSR food. Bekijk onze website en maak een keuze uit onze vele hapjesschalen en uitgebreide tapasschalen. Voor de afwisseling hebben we ook nog onze buffetten, salades, high tea en warme hapjes voor u. Voor voordelige catering in Eindhoven en omstreken hoeft u dus niet verder te zoeken!

Catering Geldrop
  • Wij zijn elke woensdag gesloten.

Contactgegevens DSR food Geldrop (Eindhoven)

Wilma de Corte
Bosrand 116
5665 ET Geldrop

M: 06 – 14 88 88 74
E: geldrop@dsrfood.nl

  • Bezorgtarief hapjesschalen Geldrop €5,-
  • Maximaal bezorgen 20 km (informeer naar de tarieven)
  • Afwasservice
  • Wij leveren ook op zondag
  • Verhuur van sta- en buffettafels met rok, glaswerk, koffiekopjes en theeglazen

Catering bestellen in Geldrop? Dan bent u bij DSR food aan het juiste adres. DSR food heeft een ruim assortiment; een simpel buffet, een luxe buffet, een warm buffet of een koud buffet, het kan allemaal besteld worden bij DSR food Geldrop. Daarnaast bieden wij bij de buffetten gratis bezorging aan binnen een straal van 15km. Kwaliteit catering én geen bezorgkosten, wat wilt u nog meer?

Naast de vele buffetten leveren wij ook heerlijke borrelhapjes in Geldrop. Onze hapjesschalen zijn ontzettend populair door heel Nederland. Heeft u genoeg van het zelf hapjes maken? Laat dan uw hapjes aan huis bezorgen in Geldrop. Ons assortiment hapjesschalen in Geldrop is zo ruim, dat we iedereen blij kunnen maken. Van simpele lekkere hapjes, gezonde hapjes, hartige hapjes tot wrap hapjes, is alles mogelijk in Geldrop. De hapjes in Geldrop zijn de voordeligste van Nederland!

Wilt u een keer een lekkere frisse fruitsalade of een high tea bestellen in Geldrop? Ook dat kan bij de partyservice van DSR food in Geldrop. We hebben drie high tea arrangementen met o.a. de lekkerste petit fours, high tea sandwiches, bonbons en diverse theesoorten.

Ook lekker; onze partypan. Dit is een hapjespan met allerlei lekkere warme snacks zoals beenham, gemarineerde kipspiesjes, gehaktballetjes, kippenvleugeltjes/pootjes en spareribs. Ideaal te combineren met borrelgarnituur of een lekkere salade.

Komen de warme zomeravonden er weer aan? Dan is het tijd om te barbecueën. Dat kan met het barbecue vlees van DSR food. U kunt gemakkelijk online bbq vlees bestellen bij DSR food Geldrop. Wij hebben een bbq pakket Budget en een bbq pakket Basis. Ons barbecue vlees is van uitstekende kwaliteit. Naast de barbecue paketten van DSR food Geldrop kunt u ook genieten van een koud buffet, bij DSR food kunt u heerlijke salades bestellen als frisse hap tussendoor.

Belegde broodjes bestellen in Geldrop kan ook bij DSR food. Wij bezorgen luxe broodjes in Geldrop voor uw bijeenkomst, vergadering, bedrijfslunch etc..

Dus heeft u bedrijfscatering in Geldrop of catering thuis in Geldrop nodig? Dit bestelt u gemakkelijk online in onze webshop. DSR food Geldrop is hét adres voor catering aan huis.