Succesformule

zoekt cateringtoppers!

DSR food is een landelijke franchiseformule met ruim 20 vestigingen door heel Nederland. We bestaan inmiddels 15 jaar en zijn het snelst groeiende franchiseconcept in de cateringbranche. Daarom zijn wij op zoek naar enthousiaste ondernemers die zelfstandig de DSR food formule willen exploiteren in een eigen werkgebied.

Bent u cateringtopper in spé? Wilt u verantwoordelijk zijn voor uw eigen succes? Omarmt u het zelfstandig ondernemerschap? En wilt u kunnen vertrouwen op de ondersteuning van een professionele cateringorganisatie zodat u zich met passie en toewijding kunt richten op uw klanten? Dan is franchising bij DSR food helemaal iets voor u!

DSR Food Auto illustratie

Noodzakelijke ingrediënten

Enthousiasme

Enthousiasme en gedrevenheid zijn belangrijke ingrediënten voor succes. Daarom werken we graag samen met enthousiaste mensen met een horecahart. Mensen die het leuk vinden om hapjes te maken, high tea’s te verzorgen en hun hand niet omdraaien voor een uitgebreid buffet.

Zelfstandigheid

U beschikt over een gezonde ondernemersgeest en bent bereid om hard te werken. Als ondernemer maakt u het verschil door creatief te zijn en een gezonde portie doorzettingsvermogen. Samen met ons maakt u een succes van uw eigen zaak.

Inzet

Omdat u als franchiser ook zelfstandig ondernemer bent, bent u zelf volledig verantwoordelijk voor de gang van zaken in uw eigen DSR vestiging. Daarom zijn motivatie en persoonlijke inzet persoonskenmerken die u zekers toebehoren. Immers, eigen initiatief en betrokkenheid leiden tot een toenemende omzet en nog meer succes.

Succes maken we samen!

Samen zijn we verantwoordelijk voor het succes van de DSR food formule. DSR food Nederland zorgt ervoor dat u de juiste tools in handen krijgt om in uw eigen werkgebied te schitteren. Van een uitgekiend assortiment tot een effectieve website die verkoopt en meer:

  • Hoge naamsbekendheid
  • Een uiterst gebruiksvriendelijke website met webshop
  • Een eigen vestigingspagina en e-mailadres
  • Geen commissie over de marge
  • Kennis en know-how cateringbranche
  • Inkoopvoordeel bij groothandels
  • Landelijke marketing
DSR Food Auto illustratie

Bent u die enthousiaste franchiser met passie voor catering?

Sluit u dan aan bij meer dan 20 enthousiaste ondernemers die u voorgingen! Vul vrijblijvend onderstaande gegevens in en stel u kort voor. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. “Op naar een succesvolle samenwerking!”

De verwachtingen en belangen worden vooraf vastgelegd in het franchise contract.

Hidden