Essen (België)

DSR food Essen (België)

Zoekt u catering in de grensstreek nabij Essen in België, Bergen op Zoom of Roosendaal? Dat regelen wij voor u! U hoeft alleen maar een keuze te maken uit onze vele hapjesschalen, uitgebreide tapasschalen, smakelijke buffetten, salades, high tea en warme hapjes. Wij adviseren u graag, zodat we u helpen aan de optimale catering. Veel mensen in Brabant weten de weg naar DSR food!

Contactgegevens DSR food Essen

Jim en Daniëlle de Bolster (Bolsterbos BVBA)
Maststraat 16
2910 Essen (België)

M: 0032 – 479622371
E: essen@dsrfood.nl

Catering bestellen in Essen (België)? Dan bent u bij DSR food aan het juiste adres. DSR food heeft een ruim assortiment; een simpel buffet, een luxe buffet, een warm buffet of een koud buffet, het kan allemaal besteld worden bij DSR food Essen (België). Daarnaast bieden wij bij de buffetten gratis bezorging aan binnen een straal van 15km. Kwaliteit catering én geen bezorgkosten, wat wilt u nog meer?

Naast de vele buffetten leveren wij ook heerlijke borrelhapjes in Essen (België). Onze hapjesschalen zijn ontzettend populair door heel Nederland. Heeft u genoeg van het zelf hapjes maken? Laat dan uw hapjes aan huis bezorgen in Essen (België). Ons assortiment hapjesschalen in Essen (België) is zo ruim, dat we iedereen blij kunnen maken. Van simpele lekkere hapjes, gezonde hapjes, hartige hapjes tot wrap hapjes, is alles mogelijk in Essen (België). De hapjes in Essen (België) zijn de voordeligste van Nederland!

Wilt u een keer een lekkere frisse fruitsalade of een high tea bestellen in Essen (België)? Ook dat kan bij de partyservice van DSR food in Essen (België). We hebben drie high tea arrangementen met o.a. de lekkerste petit fours, high tea sandwiches, bonbons en diverse theesoorten.

Ook lekker; onze partypan. Dit is een hapjespan met allerlei lekkere warme snacks zoals beenham, gemarineerde kipspiesjes, gehaktballetjes, kippenvleugeltjes/pootjes en spareribs. Ideaal te combineren met borrelgarnituur of een lekkere salade.

Komen de warme zomeravonden er weer aan? Dan is het tijd om te barbecueën. Dat kan met het barbecue vlees van DSR food. U kunt gemakkelijk online bbq vlees bestellen bij DSR food Essen (België). Wij hebben een bbq pakket Budget en een bbq pakket Basis. Ons barbecue vlees is van uitstekende kwaliteit. Naast de barbecue paketten van DSR food Essen (België) kunt u ook genieten van een koud buffet, bij DSR food kunt u heerlijke salades bestellen als frisse hap tussendoor.

Belegde broodjes bestellen in Essen (België) kan ook bij DSR food. Wij bezorgen luxe broodjes in Essen (België) voor uw bijeenkomst, vergadering, bedrijfslunch etc..

Dus heeft u bedrijfscatering in Essen (België) of catering thuis in Essen (België) nodig? Dit bestelt u gemakkelijk online in onze webshop. DSR food Essen (België) is hét adres voor catering aan huis.