Dordrecht

DSR food Dordrecht

Zoekt u catering in Dordrecht of omgeving? Dat komt goed uit, want DSR food heeft in deze regio ook een vestiging. Maak dus gerust een keuze uit onze vele hapjesschalen en uitgebreide tapasschalen. Voor nog meer keuze hebben we ook nog onze buffetten, salades, high tea en warme hapjes voor u. Voordelige catering in Dordrecht en omstreken van hoge kwaliteit!

Contactgegevens DSR food Dordrecht

Mike ter Meulen
Hof de Vriendschap 33
3312 EJ Dordrecht

M: 06 – 55 37 64 88
E: dordrecht@dsrfood.nl

Catering bestellen in Dordrecht? Dan bent u bij DSR food aan het juiste adres. DSR food heeft een ruim assortiment; een simpel buffet, een luxe buffet, een warm buffet of een koud buffet, het kan allemaal besteld worden bij DSR food Dordrecht. Daarnaast bieden wij bij de buffetten gratis bezorging aan binnen een straal van 15km. Kwaliteit catering én geen bezorgkosten, wat wilt u nog meer?

Naast de vele buffetten leveren wij ook heerlijke borrelhapjes in Dordrecht. Onze hapjesschalen zijn ontzettend populair door heel Nederland. Heeft u genoeg van het zelf hapjes maken? Laat dan uw hapjes aan huis bezorgen in Dordrecht. Ons assortiment hapjesschalen in Dordrecht is zo ruim, dat we iedereen blij kunnen maken. Van simpele lekkere hapjes, gezonde hapjes, hartige hapjes tot wrap hapjes, is alles mogelijk in Dordrecht. De hapjes in Dordrecht zijn de voordeligste van Nederland!

Wilt u een keer een lekkere frisse fruitsalade of een high tea bestellen in Dordrecht? Ook dat kan bij de partyservice van DSR food in Dordrecht. We hebben drie high tea arrangementen met o.a. de lekkerste petit fours, high tea sandwiches, bonbons en diverse theesoorten.

Ook lekker; onze partypan. Dit is een hapjespan met allerlei lekkere warme snacks zoals beenham, gemarineerde kipspiesjes, gehaktballetjes, kippenvleugeltjes/pootjes en spareribs. Ideaal te combineren met borrelgarnituur of een lekkere salade.

Komen de warme zomeravonden er weer aan? Dan is het tijd om te barbecueën. Dat kan met het barbecue vlees van DSR food. U kunt gemakkelijk online bbq vlees bestellen bij DSR food Dordrecht. Wij hebben een bbq pakket Budget en een bbq pakket Basis. Ons barbecue vlees is van uitstekende kwaliteit. Naast de barbecue paketten van DSR food Dordrecht kunt u ook genieten van een koud buffet, bij DSR food kunt u heerlijke salades bestellen als frisse hap tussendoor.

Belegde broodjes bestellen in Dordrecht kan ook bij DSR food. Wij bezorgen luxe broodjes in Dordrecht voor uw bijeenkomst, vergadering, bedrijfslunch etc..

Dus heeft u bedrijfscatering in Dordrecht of catering thuis in Dordrecht nodig? Dit bestelt u gemakkelijk online in onze webshop. DSR food Dordrecht is hét adres voor catering aan huis.