DSR food Doetinchem

Catering nodig in Doetinchem, Oude IJsselstreek, Zelhem of Montferland? Dan bent u bij DSR food Doetinchem aan het juiste adres! Wij verzorgen catering thuis, op een feestlocatie en op uw werk. Verjaardagsfeestje, jubileum of gewoon voor de gezelligheid? Wij staan voor u klaar!

Telefoonnummer

M: 06 – 13 14 49 66

Adresgegevens

Natasja Hagen – van Raaphorst
Rekhemseweg 144
7004 HD Doetinchem

E-mailadres

doetinchem@dsrfood.nl

Handig om te weten!

  • Bezorgtarief Doetinchem is €10,00
  • Aankleding van uw feestje is voor ons een vanzelfsprekendheid en voor een thematisch feest draaien wij onze hand ook niet om. Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van uw bruiloft in eigen huis of tuin; van tent tot meubilair en de lekkerste catering, wij kunnen het allemaal voor u regelen.

  • Op zoek naar een springkussen, attractie, spellen, feestobjecten of andere feestartikelen? Neem dan contact met ons op.

  • Personeelsfeestje of jubileum, vrijdagmiddagborrels en vergaderlunches; ook hiervoor zijn wij inzetbaar. Wij bieden uitgebreide mogelijkheden en ontzorgen u graag. Een offerte is snel opgevraagd via doetinchem@dsrfood.nl. De beste service en scherpste prijzen zijn hierbij vanzelfsprekend.
  • Specifieke (dieet)wensen, feestconcepten, koksverhuur, gastheer/gastvrouw en/of bedieningspersoneel is ook via DSR food Doetinchem te regelen. Neem contact met ons op over de mogelijkheden, wij denken graag met u mee!

 

DSR-food-favicon