Borne

DSR food Borne

Aangezien wij meer dan 30 vestigingen in het hele land hebben, kunnen wij u ook van dienst zijn met catering in Borne en omgeving. Bekijk op onze site onze vele hapjesschalen en uitgebreide tapasschalen, buffetten, salades, high tea en warme hapjes. Neem daarna gerust contact op met onze ervaren medewerkers voor voordelige catering in Borne.

Catering Borne

Wij zijn 10 & 11 februari 2023 volgeboekt.

Contactgegevens DSR food Borne

Sylvia & Remko Rensink
M: 06 – 52 11 22 05 (telefonisch van 9.00 – 18.00 uur)

 

  • Wij hebben GEEN afhaaladres in Borne
  • Alleen bezorging mogelijk, ons tarief is €7,50 voor Hengelo en Borne (of afhalen bij onze vestiging in Enschede).
  • Wij leveren ook op zondagen!
  • U kunt middels PIN betalen bij onze bezorgers.

Catering bestellen in Borne? Dan bent u bij DSR food aan het juiste adres. DSR food heeft een ruim assortiment; een simpel buffet, een luxe buffet, een warm buffet of een koud buffet, het kan allemaal besteld worden bij DSR food Borne. Daarnaast bieden wij bij de buffetten gratis bezorging aan binnen een straal van 15km. Kwaliteit catering én geen bezorgkosten, wat wilt u nog meer?

Naast de vele buffetten leveren wij ook heerlijke borrelhapjes in Borne. Onze hapjesschalen zijn ontzettend populair door heel Nederland. Heeft u genoeg van het zelf hapjes maken? Laat dan uw hapjes aan huis bezorgen in Borne. Ons assortiment hapjesschalen in Borne is zo ruim, dat we iedereen blij kunnen maken. Van simpele lekkere hapjes, gezonde hapjes, hartige hapjes tot wrap hapjes, is alles mogelijk in Borne. De hapjes in Borne zijn de voordeligste van Nederland!

Wilt u een keer een lekkere frisse fruitsalade of een high tea bestellen in Borne? Ook dat kan bij de partyservice van DSR food in Borne. We hebben drie high tea arrangementen met o.a. de lekkerste petit fours, high tea sandwiches, bonbons en diverse theesoorten.

Ook lekker; onze partypan. Dit is een hapjespan met allerlei lekkere warme snacks zoals beenham, gemarineerde kipspiesjes, gehaktballetjes, kippenvleugeltjes/pootjes en spareribs. Ideaal te combineren met borrelgarnituur of een lekkere salade.

Komen de warme zomeravonden er weer aan? Dan is het tijd om te barbecueën. Dat kan met het barbecue vlees van DSR food. U kunt gemakkelijk online bbq vlees bestellen bij DSR food Borne. Wij hebben een bbq pakket Budget en een bbq pakket Basis. Ons barbecue vlees is van uitstekende kwaliteit. Naast de barbecue paketten van DSR food Borne kunt u ook genieten van een koud buffet, bij DSR food kunt u heerlijke salades bestellen als frisse hap tussendoor.

Belegde broodjes bestellen in Borne kan ook bij DSR food. Wij bezorgen luxe broodjes in Borne voor uw bijeenkomst, vergadering, bedrijfslunch etc..

Dus heeft u bedrijfscatering in Borne of catering thuis in Borne nodig? Dit bestelt u gemakkelijk online in onze webshop. DSR food Borne is hét adres voor catering aan huis.