Assen

DSR food Assen

Zoekt u catering in Assen? Dat regelen wij voor u! U hoeft alleen maar een keuze te maken uit onze vele hapjesschalen, uitgebreide tapasschalen, smakelijke buffetten, salades, high tea en warme hapjes.

Catering Assen

Contactgegevens DSR food Assen

Tom Leegerstee

M: 06 – 40 84 87 44
E: assen@dsrfood.nl

  • Bezorgtarief binnen Assen is €5,- (omliggende plaatsen bezorgtarief op aanvraag)
  • Bestellingen van meer dan €75,- gratis bezorging

Catering bestellen in Assen? Dan bent u bij DSR food aan het juiste adres. DSR food heeft een ruim assortiment; een simpel buffet, een luxe buffet, een warm buffet of een koud buffet, het kan allemaal besteld worden bij DSR food Assen. Daarnaast bieden wij bij de buffetten gratis bezorging aan binnen een straal van 15km. Kwaliteit catering én geen bezorgkosten, wat wilt u nog meer?

Naast de vele buffetten leveren wij ook heerlijke borrelhapjes in Assen. Onze hapjesschalen zijn ontzettend populair door heel Nederland. Heeft u genoeg van het zelf hapjes maken? Laat dan uw hapjes aan huis bezorgen in Assen. Ons assortiment hapjesschalen in Assen is zo ruim, dat we iedereen blij kunnen maken. Van simpele lekkere hapjes, gezonde hapjes, hartige hapjes tot wrap hapjes, is alles mogelijk in Assen. De hapjes in Assen zijn de voordeligste van Nederland!

Wilt u een keer een lekkere frisse fruitsalade of een high tea bestellen in Assen? Ook dat kan bij de partyservice van DSR food in Assen. We hebben drie high tea arrangementen met o.a. de lekkerste petit fours, high tea sandwiches, bonbons en diverse theesoorten.

Ook lekker; onze partypan. Dit is een hapjespan met allerlei lekkere warme snacks zoals beenham, gemarineerde kipspiesjes, gehaktballetjes, kippenvleugeltjes/pootjes en spareribs. Ideaal te combineren met borrelgarnituur of een lekkere salade.

Komen de warme zomeravonden er weer aan? Dan is het tijd om te barbecueën. Dat kan met het barbecue vlees van DSR food. U kunt gemakkelijk online bbq vlees bestellen bij DSR food Assen. Wij hebben een bbq pakket Budget en een bbq pakket Basis. Ons barbecue vlees is van uitstekende kwaliteit. Naast de barbecue paketten van DSR food Assen kunt u ook genieten van een koud buffet, bij DSR food kunt u heerlijke salades bestellen als frisse hap tussendoor.

Belegde broodjes bestellen in Assen kan ook bij DSR food. Wij bezorgen luxe broodjes in Assen voor uw bijeenkomst, vergadering, bedrijfslunch etc..

Dus heeft u bedrijfscatering in Assen of catering thuis in Assen nodig? Dit bestelt u gemakkelijk online in onze webshop. DSR food Assen is hét adres voor catering aan huis.