Amsterdam

DSR food Amsterdam – Zuidoost

Als u catering in Amsterdam nodig hebt dan is DSR food het cateringbedrijf voor u. Kies uit onze vele hapjesschalen en uitgebreide tapasschalen. Of wilt u liever onze buffetten, salades, high tea en warme hapjes? DSR food is het juiste adres voor voordelige catering in Amsterdam – Zuidoost. Onze ervaren medewerkers adviseren u graag over onze kwalitatief hoogstaande catering.

Contactgegevens DSR food Amsterdam – Zuidoost

Ruby Vega

M: 06 – 85 55 37 15
E: amsterdam-zuidoost@dsrfood.nl

Bezorgkosten: Bestellingen boven de €100,- brengen wij gratis. Bestellingen onder de €100,- vragen wij € 6,95 bezorgkosten.

Catering bestellen in Amsterdam? Dan bent u bij DSR food aan het juiste adres. DSR food heeft een ruim assortiment; een simpel buffet, een luxe buffet, een warm buffet of een koud buffet, het kan allemaal besteld worden bij DSR food Amsterdam. Daarnaast bieden wij bij de buffetten gratis bezorging aan binnen een straal van 15km. Kwaliteit catering én geen bezorgkosten, wat wilt u nog meer?

Naast de vele buffetten leveren wij ook heerlijke borrelhapjes in Amsterdam. Onze hapjesschalen zijn ontzettend populair door heel Nederland. Heeft u genoeg van het zelf hapjes maken? Laat dan uw hapjes aan huis bezorgen in Amsterdam. Ons assortiment hapjesschalen in Amsterdam is zo ruim, dat we iedereen blij kunnen maken. Van simpele lekkere hapjes, gezonde hapjes, hartige hapjes tot wrap hapjes, is alles mogelijk in Amsterdam. De hapjes in Amsterdam zijn de voordeligste van Nederland!

Wilt u een keer een lekkere frisse fruitsalade of een high tea bestellen in Amsterdam? Ook dat kan bij de partyservice van DSR food in Amsterdam. We hebben drie high tea arrangementen met o.a. de lekkerste petit fours, high tea sandwiches, bonbons en diverse theesoorten.

Ook lekker; onze partypan. Dit is een hapjespan met allerlei lekkere warme snacks zoals beenham, gemarineerde kipspiesjes, gehaktballetjes, kippenvleugeltjes/pootjes en spareribs. Ideaal te combineren met borrelgarnituur of een lekkere salade.

Komen de warme zomeravonden er weer aan? Dan is het tijd om te barbecueën. Dat kan met het barbecue vlees van DSR food. U kunt gemakkelijk online bbq vlees bestellen bij DSR food Amsterdam. Wij hebben een bbq pakket Budget en een bbq pakket Basis. Ons barbecue vlees is van uitstekende kwaliteit. Naast de barbecue paketten van DSR food Amsterdam kunt u ook genieten van een koud buffet, bij DSR food kunt u heerlijke salades bestellen als frisse hap tussendoor.

Belegde broodjes bestellen in Amsterdam kan ook bij DSR food. Wij bezorgen luxe broodjes in Amsterdam voor uw bijeenkomst, vergadering, bedrijfslunch etc..

Dus heeft u bedrijfscatering in Amsterdam of catering thuis in Amsterdam nodig? Dit bestelt u gemakkelijk online in onze webshop. DSR food Amsterdam is hét adres voor catering aan huis.