Amersfoort

DSR food Amersfoort – Vathorst

Zoekt u catering in Utrecht (vestiging Amersfoort en omstreken)? Maak een keuze uit onze vele hapjesschalen en uitgebreide tapasschalen. Wij hebben ook nog onze buffetten, salades, high tea en warme hapjes voor u. Bij ons bent u aan het juiste adres voor voordelige catering in de omgeving van Amersfoort. Onze ervaren medewerkers helpen u graag met kwalitatief hoogstaande catering.

Contactgegevens DSR food Amersfoort-Vathorst

Béla Bohus
Ameliapolder 46
3825 LJ Amersfoort

M: 06 – 29 98 65 59
E: amersfoort-vathorst@dsrfood.nl

Catering bestellen in Amersfoort? Dan bent u bij DSR food aan het juiste adres. DSR food heeft een ruim assortiment; een simpel buffet, een luxe buffet, een warm buffet of een koud buffet, het kan allemaal besteld worden bij DSR food Amersfoort. Daarnaast bieden wij bij de buffetten gratis bezorging aan binnen een straal van 15km. Kwaliteit catering én geen bezorgkosten, wat wilt u nog meer?

Naast de vele buffetten leveren wij ook heerlijke borrelhapjes in Amersfoort. Onze hapjesschalen zijn ontzettend populair door heel Nederland. Heeft u genoeg van het zelf hapjes maken? Laat dan uw hapjes aan huis bezorgen in Amersfoort. Ons assortiment hapjesschalen in Amersfoort is zo ruim, dat we iedereen blij kunnen maken. Van simpele lekkere hapjes, gezonde hapjes, hartige hapjes tot wrap hapjes, is alles mogelijk in Amersfoort. De hapjes in Amersfoort zijn de voordeligste van Nederland!

Wilt u een keer een lekkere frisse fruitsalade of een high tea bestellen in Amersfoort? Ook dat kan bij de partyservice van DSR food in Amersfoort. We hebben drie high tea arrangementen met o.a. de lekkerste petit fours, high tea sandwiches, bonbons en diverse theesoorten.

Ook lekker; onze partypan. Dit is een hapjespan met allerlei lekkere warme snacks zoals beenham, gemarineerde kipspiesjes, gehaktballetjes, kippenvleugeltjes/pootjes en spareribs. Ideaal te combineren met borrelgarnituur of een lekkere salade.

Komen de warme zomeravonden er weer aan? Dan is het tijd om te barbecueën. Dat kan met het barbecue vlees van DSR food. U kunt gemakkelijk online bbq vlees bestellen bij DSR food Amersfoort. Wij hebben een bbq pakket Budget en een bbq pakket Basis. Ons barbecue vlees is van uitstekende kwaliteit. Naast de barbecue paketten van DSR food Amersfoort kunt u ook genieten van een koud buffet, bij DSR food kunt u heerlijke salades bestellen als frisse hap tussendoor.

Belegde broodjes bestellen in Amersfoort kan ook bij DSR food. Wij bezorgen luxe broodjes in Amersfoort voor uw bijeenkomst, vergadering, bedrijfslunch etc..

Dus heeft u bedrijfscatering in Amersfoort of catering thuis in Amersfoort nodig? Dit bestelt u gemakkelijk online in onze webshop. DSR food Amersfoort is hét adres voor catering aan huis.