Almelo

DSR food Almelo

Zoekt u catering in Almelo of omgeving? Kies dan voor DSR food. Wij bieden u keuze uit onze vele hapjesschalen en uitgebreide tapasschalen. Voor de afwisselingen hebben we onze buffetten, salades, high tea en warme hapjes beschikbaar. U ziet het: bij ons bent u aan het juiste adres voor catering in Almelo, Wierden en omstreken. U krijgt van onze ervaren medewerkers kwalitatief hoogstaande catering voor een scherpe prijs.

DSR food Almelo

Wij zijn 10 & 11 februari 2023 volgeboekt.

Contactgegevens DSR food Almelo

Sylvia & Remko Rensink

M: 06 – 52 11 22 05 (telefonisch van 9.00 – 18.00 uur)
E: almelo@dsrfood.nl

  • We hebben GEEN afhaaladres in Almelo
  • Alleen bezorging mogelijk, ons tarief is €7,50 voor Almelo, Aadorp en Wierden (of afhalen bij onze vestiging in Enschede)
  • Wij leveren ook op zondagen!
  • U kunt middels PIN betalen bij onze bezorgers.

Over Almelo

Almelo is een stad en gemeente in de regio Twente in de Nederlandse provincie Overijssel. De gemeente Almelo is ontstaan uit een fusie tussen de gemeenten Ambt Almelo en Stad Almelo. De gemeente Almelo telt 73.000 inwoners. Behalve de stad Almelo, omvat de gemeente de kernen Aadorp, Bornerbroek en Mariaparochie.

Catering bestellen in Almelo? Dan bent u bij DSR food aan het juiste adres. DSR food heeft een ruim assortiment; een simpel buffet, een luxe buffet, een warm buffet of een koud buffet, het kan allemaal besteld worden bij DSR food Almelo. Daarnaast bieden wij bij de buffetten gratis bezorging aan binnen een straal van 15km. Kwaliteit catering én geen bezorgkosten, wat wilt u nog meer?

Naast de vele buffetten leveren wij ook heerlijke borrelhapjes in Almelo. Onze hapjesschalen zijn ontzettend populair door heel Nederland. Heeft u genoeg van het zelf hapjes maken? Laat dan uw hapjes aan huis bezorgen in Almelo. Ons assortiment hapjesschalen in Almelo is zo ruim, dat we iedereen blij kunnen maken. Van simpele lekkere hapjes, gezonde hapjes, hartige hapjes tot wrap hapjes, is alles mogelijk in Almelo. De hapjes in Almelo zijn de voordeligste van Nederland!

Wilt u een keer een lekkere frisse fruitsalade of een high tea bestellen in Almelo? Ook dat kan bij de partyservice van DSR food in Almelo. We hebben drie high tea arrangementen met o.a. de lekkerste petit fours, high tea sandwiches, bonbons en diverse theesoorten.

Ook lekker; onze partypan. Dit is een hapjespan met allerlei lekkere warme snacks zoals beenham, gemarineerde kipspiesjes, gehaktballetjes, kippenvleugeltjes/pootjes en spareribs. Ideaal te combineren met borrelgarnituur of een lekkere salade.

Komen de warme zomeravonden er weer aan? Dan is het tijd om te barbecueën. Dat kan met het barbecue vlees van DSR food. U kunt gemakkelijk online bbq vlees bestellen bij DSR food Almelo. Wij hebben een bbq pakket Budget en een bbq pakket Basis. Ons barbecue vlees is van uitstekende kwaliteit. Naast de barbecue paketten van DSR food Almelo kunt u ook genieten van een koud buffet, bij DSR food kunt u heerlijke salades bestellen als frisse hap tussendoor.

Belegde broodjes bestellen in Almelo kan ook bij DSR food. Wij bezorgen luxe broodjes in Almelo voor uw bijeenkomst, vergadering, bedrijfslunch etc..

Dus heeft u bedrijfscatering in Almelo of catering thuis in Almelo nodig? Dit bestelt u gemakkelijk online in onze webshop. DSR food Almelo is hét adres voor catering aan huis.