Sliedrecht

DSR food Sliedrecht

Zoekt u catering in Sliedrecht, Hardinxveld-Giessendam of Dordrecht? Dat regelen wij voor u! U hoeft alleen maar een keuze te maken uit onze vele hapjesschalen, uitgebreide tapasschalen, smakelijke buffetten, salades, high tea en warme hapjes. Wij adviseren u graag, zodat we u helpen aan de optimale catering. Sliedrecht en omstreken weet de weg naar DSR food!

  • Wij zijn ’s zondags gesloten.

Contactgegevens DSR food Sliedrecht

Gerard Kok
De Horst 6
3362 EA Sliedrecht

M: 06 – 390 110 27
E: sliedrecht@dsrfood.nl

Afhaaluren tijdens de kerstperiode:

  • Bestellingen tot €150,00 moeten worden opgehaald!!
  • 24 december tussen 12.00 en 14.00 uur
  • 25 december tussen 13.00 en 14.00 uur
  • 26 december tussen 12.00 en 14.00 uur

 

  • Wij verzorgen tevens betaalbare partyverhuur: (sta)tafels, stoelen, glaswerk, springkussens, etc. Informeer naar de mogelijkheden.

Catering bestellen in Sliedrecht? Dan bent u bij DSR food aan het juiste adres. DSR food heeft een ruim assortiment; een simpel buffet, een luxe buffet, een warm buffet of een koud buffet, het kan allemaal besteld worden bij DSR food Sliedrecht. Daarnaast bieden wij bij de buffetten gratis bezorging aan binnen een straal van 15km. Kwaliteit catering én geen bezorgkosten, wat wilt u nog meer?

Naast de vele buffetten leveren wij ook heerlijke borrelhapjes in Sliedrecht. Onze hapjesschalen zijn ontzettend populair door heel Nederland. Heeft u genoeg van het zelf hapjes maken? Laat dan uw hapjes aan huis bezorgen in Sliedrecht. Ons assortiment hapjesschalen in Sliedrecht is zo ruim, dat we iedereen blij kunnen maken. Van simpele lekkere hapjes, gezonde hapjes, hartige hapjes tot wrap hapjes, is alles mogelijk in Sliedrecht. De hapjes in Sliedrecht zijn de voordeligste van Nederland!

Wilt u een keer een lekkere frisse fruitsalade of een high tea bestellen in Sliedrecht? Ook dat kan bij de partyservice van DSR food in Sliedrecht. We hebben drie high tea arrangementen met o.a. de lekkerste petit fours, high tea sandwiches, bonbons en diverse theesoorten.

Ook lekker; onze partypan. Dit is een hapjespan met allerlei lekkere warme snacks zoals beenham, gemarineerde kipspiesjes, gehaktballetjes, kippenvleugeltjes/pootjes en spareribs. Ideaal te combineren met borrelgarnituur of een lekkere salade.

Komen de warme zomeravonden er weer aan? Dan is het tijd om te barbecueën. Dat kan met het barbecue vlees van DSR food. U kunt gemakkelijk online bbq vlees bestellen bij DSR food Sliedrecht. Wij hebben een bbq pakket Budget en een bbq pakket Basis. Ons barbecue vlees is van uitstekende kwaliteit. Naast de barbecue paketten van DSR food Sliedrecht kunt u ook genieten van een koud buffet, bij DSR food kunt u heerlijke salades bestellen als frisse hap tussendoor.

Belegde broodjes bestellen in Sliedrecht kan ook bij DSR food. Wij bezorgen luxe broodjes in Sliedrecht voor uw bijeenkomst, vergadering, bedrijfslunch etc..

Dus heeft u bedrijfscatering in Sliedrecht of catering thuis in Sliedrecht nodig? Dit bestelt u gemakkelijk online in onze webshop. DSR food Sliedrecht is hét adres voor catering aan huis.