Sittard-Geleen

DSR food Sittard-Geleen

Als u catering in Geleen, Sittard of Stein zoekt, bent u bij DSR food aan het juiste adres. Maak op uw gemak een keuze uit onze vele hapjesschalen, uitgebreide tapasschalen, buffetten, salades, high tea en warme hapjes. Dan zorgen wij voor de ideale catering. De gemeente Sittard-Geleen heeft een vestiging van DSR food, dus onze ervaren medewerkers helpen u graag!

Contactgegevens DSR food Sittard-Geleen

Monique Stitzinger
Seringenlaan 55
6163 EV Geleen

M: 06- 49 71 59 68
E: sittard-geleen@dsrfood.nl

 

  • Bezorgtarief is €5,- (>€200 gratis en buffetten vanaf 15 personen ook gratis)
  • Wij leveren ook op zondag!

Over Sittard-Geleen

Sittard-Geleenis en gemeente in het zuiden van de Nederlandse provincie Limburg en wordt genoemd als de noordelijkste gemeente van de streek Zuid-Limburg. De gemeente ligt in het overgangsgebied tussen Midden-Limburg en het Zuid-Limburgse heuvelland, daar waar Nederland op zijn smalst is. De fusiegemeente heeft 92.758 inwoners en is daarmee in dit opzicht de derde gemeente van de provincie.

Catering bestellen in Sittard-Geleen? Dan bent u bij DSR food aan het juiste adres. DSR food heeft een ruim assortiment; een simpel buffet, een luxe buffet, een warm buffet of een koud buffet, het kan allemaal besteld worden bij DSR food Sittard-Geleen. Daarnaast bieden wij bij de buffetten gratis bezorging aan binnen een straal van 15km. Kwaliteit catering én geen bezorgkosten, wat wilt u nog meer?

Naast de vele buffetten leveren wij ook heerlijke borrelhapjes in Sittard-Geleen. Onze hapjesschalen zijn ontzettend populair door heel Nederland. Heeft u genoeg van het zelf hapjes maken? Laat dan uw hapjes aan huis bezorgen in Sittard-Geleen. Ons assortiment hapjesschalen in Sittard-Geleen is zo ruim, dat we iedereen blij kunnen maken. Van simpele lekkere hapjes, gezonde hapjes, hartige hapjes tot wrap hapjes, is alles mogelijk in Sittard-Geleen. De hapjes in Sittard-Geleen zijn de voordeligste van Nederland!

Wilt u een keer een lekkere frisse fruitsalade of een high tea bestellen in Sittard-Geleen? Ook dat kan bij de partyservice van DSR food in Sittard-Geleen. We hebben drie high tea arrangementen met o.a. de lekkerste petit fours, high tea sandwiches, bonbons en diverse theesoorten.

Ook lekker; onze partypan. Dit is een hapjespan met allerlei lekkere warme snacks zoals beenham, gemarineerde kipspiesjes, gehaktballetjes, kippenvleugeltjes/pootjes en spareribs. Ideaal te combineren met borrelgarnituur of een lekkere salade.

Komen de warme zomeravonden er weer aan? Dan is het tijd om te barbecueën. Dat kan met het barbecue vlees van DSR food. U kunt gemakkelijk online bbq vlees bestellen bij DSR food Sittard-Geleen. Wij hebben een bbq pakket Budget en een bbq pakket Basis. Ons barbecue vlees is van uitstekende kwaliteit. Naast de barbecue paketten van DSR food Sittard-Geleen kunt u ook genieten van een koud buffet, bij DSR food kunt u heerlijke salades bestellen als frisse hap tussendoor.

Belegde broodjes bestellen in Sittard-Geleen kan ook bij DSR food. Wij bezorgen luxe broodjes in Sittard-Geleen voor uw bijeenkomst, vergadering, bedrijfslunch etc..

Dus heeft u bedrijfscatering in Sittard-Geleen of catering thuis in Sittard-Geleen nodig? Dit bestelt u gemakkelijk online in onze webshop. DSR food Sittard-Geleen is hét adres voor catering aan huis.